Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului CD Medical, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
CD Medical foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator CD Medical este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

0770 615 948 contact@cdmedical.ro Luni - Vineri de la 9.00 la 17.00
NEW

Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool

Cod produs: DRS

Stoc: Indisponibil

Comanda telefonica: 0770 615 948
Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 500 ml
KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 500 ml Cod: KLI310
17,59 Lei pret cu TVA
14,78 Lei pret fara TVA
Stoc: Indisponibil
Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 1 litru
KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 1 litru Cod: KLI311
28,50 Lei pret cu TVA
23,95 Lei pret fara TVA
Stoc: Indisponibil
Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 5 litri
KLINOSEPT® – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 5 litri Cod: KLI312
129,66 Lei pret cu TVA
108,96 Lei pret fara TVA
Stoc: Indisponibil

Descriere Produs

Klinosept - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool

KLINOSEPT® – dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este o solutie dezinfectanta pe baza de alcool, gata de lucru, utilizata pentru dezinfectarea suprafetelor. Fara aldehide, fenoli, amine, clor si peroxizi.
Formula eficienta pe un spectru larg de microorganisme, indicat pentru zonele cu risc mare de contaminare din unitatile medicale (zone de triaj, primiri urgente).

Grupa principala: 1; Tipul de produs: 2

Domeniu de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale.

Aria de aplicare: Dezinfectia suprafetelor din domeniul medical, public si privat, respectiv industria farmaceutica. Dezinfectia instrumentarului medical.

Indicatii de utilizare
Metoda de aplicare:
– Dezinfectarea suprafetelor prin: pulverizare / stergere – Eficacitate: bactericida, levuricida, virucida, micobactericida, tuberculocida. Ca atare, 4-8ml / 1mp (1 minut); – Eficacitate fungicida; Ca atare, 4-8ml / 1mp (3 minute).
– Dezinfectarea instrumentarului / dispozitivelor medicale prin: imersie, umplere, stergere, pulverizare: – Eficacitate: bactericida, levuricida, fungicida, virucida. Ca atare, 4-8ml / 1mp (5 minute).
Mod de utilizare:
Pentru dezinfectia suprafetelor se foloseste o cantitate suficienta pentru acoperirea totala a acestora (4-8ml acopera 1mp), prin tehnica de aplicare direct pe suprafete. Produsul este pulverizat ca atare, direct pe suprafata utilizand pulverizator manual.
Ideal pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului si dispozitivelor medicale, in mod special sonde pentru ecografie abdominala, electrozi EKG, stetoscop, electrozi de monitorizare tensiune tip cleste/ bratara. Produsul este ideal utilizarii in: spitale, clinici medicale, policlinici, cabinete medicale, unitati de primiri urgente, centre de triaj, ambulante. Datorita eficacitatii ridicate si timpului scurt de actiune produsul este recomandat pentru utilizare in cabinete medicale, ambulante si zone de triaj al pacienilor. KLINOSEPT™ poate fi utilizat si pentru dezinfectarea suprafetelor din spaitile publice si private. Poate fi aplicat direct pe suprafete din: plastic, metale (acoperit prin vopsire/ galvanizare, cupru, aluminiu, 314L, 316L, alimentar/ industrial), cauciuc, tefon, silicon, lemn, ceramica, sticla, pavimente (beton, gresie, lemn, marmura, rasina, linoleum).
Produsul poate fi aplicat si pe suprafete din zona de pregatire si servire a alimentelor, dar nu in contact cu acestea/ pe alimente.

Se recomanda utilizarea in conformitate cu instructiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unitatii. Produsul se pastreaza bine inchis, in ambalajul original.

Categorie de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

NU se pulverizeaza pe suprafete incalzite, flacara/ scantei.

Aviz emis de Comisia Naţională pentru produse biocide: Nr. 4818BIO/02/12.24.

Substanta activa: etanol, concentrație în unități metrice 85%.

Avantajele produsului:

 • dezinfectant rapid fara clatire
 • elimina efecient germenii (60 de secunde)
 • ideal pentru curatarea dispozitivelor de lucru
 • protejeaza impotriva E. coli, Staphylococcus aureus,Pseudomonas, Enterococcus hirae, Candida
 • actiune virucida, fungicida, levuricida si bactericida certificata
 • testat conform reglementărilor UE în vigoare

Testati inainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zona mica putin vizibila. O cantitate de 4-8 ml/ 1 m2 este suficienta pentru a umezi suprafetele netede, in conditii normale de temperatura (20-23°C).

Recenzii
Rating Produs

Ratingul produsului

0 din 5 / 0 review-uri

Acorda o nota

Scrie un review

RECOMANDARILE NOASTRE

produse recomandate

  Istoric Navigare

  Produsele pe care le-ati vizualizat
  Transport gratuit La comenzi peste 300 lei
  Garantia calitatii Produse omologate
  Platiti in siguranta Plata cu cardul
  Suport Garantat Informatii tehnice

  Abonare la Newsletter

  *Abonati-va la newsletter pentru a primi informatii despre produsele C&D Medical
  Instagram Facebook
  C&D Medical